Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

                                                




Το Demon Slayer κυκλοφορίες στις 6 Απριλίου του 2019. Σκηνοθετήθηκε από τον Haruo Sotozaki και παράχθηκε από τους Hikaru Kondo, Akifumi Fujio, Masanori Miyake, Yūma Takahashi και από το studio Ufotable.




Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία της Taishō. Ακολουθεί τον Tanjiro Kamado ο οποίος αφηνει την οικογένεια του και πάει στο πλησιέστερο χωριό για προμήθειες. Αφού πρωταγωνιστής τελειώσει τις δουλειές του στο χωριό παίρνει το δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι του. Καθώς η νύχτα πλησίαζε, ένας άγνωστος προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον Tanjiro, αφού πρώτα τον έχει προειδοποίηση για την ύπαρξη δαιμόνων που εμφανίζονται την νύχτα. Ο Tanjiro αποφασίζει να μείνει στην καλύβα του αγνώστου, αν και αμφισβητεί την ύπαρξη μυθικών πλασμάτων. Το επόμενο πρωί επιστρέφει στο σπίτι του αλλά το θέαμα τον σοκάρει.




Όλη του η οικογένεια έχει δολοφονηθεί από δαίμονες, εκτός από τη μια του αδερφή, Nezuko, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε έναν από αυτούς. Παρά το γεγονός της μεταμόρφωσης, η Nezuko μπορεί να ελέγξει τη δίψα της για ανθρώπινη σάρκα. Ο Tanjiro αποφασίζει να γίνει ένας κυνηγός δαιμόνων και έχει ως κύριο στόχο να βρει τη θεραπεία για την αδερφή του και ταξιδεύει μαζί της αφανίζοντας όλους τους δαίμονες που απειλούν την ανθρωπότητα.




Στην πορεία τους θα γνωρίσουν τους Zenitsu και Inosuke με τους οποίους θα γίνουν φίλοι και σύμμαχοι. Και κάπως έτσι αρχίζει η ιστορία τεσσάρων ανθρώπων που θα σώσουν τον κόσμο.

Tanjiro Nezuko Zenitsu










Inosuke

Για να δείτε το Demon Slayer με ελληνικούς υπότιτλους πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://an1me.nl/f/kimetsu-no-yaiba/episode-001/ 




Comments

Popular posts from this blog

High School DxD

God of war PS4