Super Smash Bros Ultimate

 


Το Super Smash Bros είναι μία Ιαπωνική σειρά crossover fighting βιντεοπαιχνιδιών και δημοσιεύτηκε από την Nintendo, καθώς περιέχει και πολλούς χαρακτήρες από τα κλασσικά παιχνίδια της, όπως Link, Mario, Kirby και άλλους πολλούς ακόμα !




Το Super Smash Bros Ultimate κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Αποτελεί αποκλειστικό τίτλο των Nintendo Switch και Nintendo Switch Lite. Είναι το τίτλος της σειράς με την μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτήρων!




Σκοπός του παιχνιδιού είναι να εκτοξεύσεις τον αντίπαλο έξω από την αρένα. Με κάθε χτύπημα που δέχεται αντίπαλος είναι πιο εύκολο να βγει από την αρένα. Κάθε φορά που εκτοξεύεις έναν αντίπαλο παίρνεις έναν πόντο, κάθε φορά που βγαίνεις εσύ από την αρένα χάνεις ένα πόντο. Νικητής είναι αυτός που όταν τελειώσει ο χρόνος θα έχει του περισσότερους πόντους.




Η κάθε πίστα είναι αφιερωμένη σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι και επηρεάζει διαφορετικά την μάχη. Ακόμη στην προσπάθεια σου για την νίκη θα σε βοηθούν τα αντικείμενα που εμφανίζονται τυχαία μέσα στην αρένα. Το παιχνίδι παίζεται από έναν έως οκτώ παίχτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι καίνε παιχτεί μπορεί αν χρησιμοποιήσει ακόμη και ένα joycon και να απολαύσει το παιχνίδι. Το Super Smash Bros Ultimate υποστηρίζει local, αλλά και online multiplayer mode.

 


Ακολουθεί το trailer του παιχνιδιού:





Comments

Popular posts from this blog

High School DxD

God of war PS4