Gameboy Advance Android

 



Το Game Boy Advance είναι μια φορητή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τη Nintendo και κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2001 στην Ιαπωνία.


Ωστόσο, σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια του gba στις Android συσκευές μας, είτε είναι smartphone είτε tablet.





Αρχικά  εγκαθιστούμε από το playstore την εφαρμογή «John GBA Lite».





Στην συνέχεια ανοίγουμε ένα πρόγραμμα περιήγησης (όπως το Google Chrome) και αναζητούμε «roms». Μετά επιλέγουμε την ιστοσελίδα «romsgames».




Αφού ανοίξει ο ιστότοπος, επιλέγουμε την καρτέλα με το όνομα «gameboy advance» που βρίσκετε στο αριστερό μέρος της οθόνης μας.






Τότε θα μας εμφανίσει μια συλλογή παιχνιδιών. Αφού επιλέξουμε ποιο παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε πατάμε πάνω του.





Στη συνέχεια πατάμε το τιρκουάζ πλαίσιο που γράφει «Save Game» και αμέσως μετά ξεκινάει η εγκατάσταση του παιχνιδιού, μια διαδικασία λίγων μόνο δευτερολέπτων, αφού τα παιχνίδια είναι περίπου στα 10 MB το καθένα.



Τέλος ανοίγουμε την εφαρμογή, επιλέγουμε δίνουμε άδεια σε αυτά που θα μας ζητηθούν και πατάμε το εικονίδιο ενός μεγεθυντικού φακού, στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης μας.



 



Θα γίνει μια σάρωση της συσκευής για να βρεθούν τα roms τα οποία έχουμε εγκαταστήσει και τα παιχνίδια θα εμφανιστούν στην οθόνη και θα είναι έτοιμα για να παίξουμε. 









Προτείνω τα ακόλουθα παιχνίδια για το GBA :


Comments

Popular posts from this blog

High School DxD

God of war PS4